Baby & Kinderen

Zoals elke ouder weet, de kindertijd gaat snel. Bij Far Alley fotografie zijn we experts in het fotograferen van kinderen van alle leeftijden en het vastleggen van hun persoonlijkheden in de verschillende stadia van hun ontwikkeling van het leven, van baby tot jonge adolescenten. Deze prachtige foto’s zullen voor vele jaren in uw huis hangen.

U kunt een aantal rekwisieten met u mee te brengen naar de fotoshoot. Items zoals dierbare speelgoed, of verkleden kleding. Deze items kunnen ervoor zorgen dat het karakter van uw kinderen nog beter naar voren komen, omdat de kinderen zo mogelijk nog ontspannender op de foto kunnen.

Wij werken zowel met natuurlijke licht als studioverlichting, zowel op locatie als onze studio het centrum van Leidsche Rijn , Utrecht. Bekijk onze portfolio om een beeld te krijgen waarom wij een van de meest gewilde fotografen van kinderen zijn in de omgeving van Utrecht. Hoewel onze studio is gevestigd in Utrecht, werken we ook op locatie. Far Alley fotografie voor als je opzoek bent naar iets opvallend, iets anders.

Meer informatie? Wij staan je graag te woord. Klik hier.

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

facebookpinteresttwittersubscribecontact