Bruidsalbum

Door de huidige “snelle tijd” van smartphones, tablets en het delen van momenten via social media, lijkt het alsof de behoefte aan een reportage in een album is afgenomen. Enerzijds ingegeven door het kostenaspect en anderzijds vanuit het idee dat je een album een paar keer doorkijkt en daarna nooit meer.

Het album van vroeger, met de ingeplakte foto’s en de tussenbladen met spinnenwebben, is verdwenen. In de plaats daarvoor kies je als bruidspaar nu uit een enorm aanbod van albums:

Zo zijn er albums die naar boven openslaan, met een cover van leer of aluminium, of met beschrijfbaar fotopapier. Dit zijn nog maar een paar van de mogelijkheden die er zijn.

Een kenmerkende eigenschap van al die professionele albums, is de kwaliteit. “Tja”, zul je denken, “hoe belangrijk is dat nou als ik ‘t album maar een paar keer doorneem en het verdwijnt daarna naar toch de kast in?”.

Jullie trouwreportage is meer dan alleen een verzameling mooie foto’s van een geweldige dag. Het is een familiealbum, een lifestyle-verhaal, de sfeer, gezelligheid en emoties van júllie unieke trouwdag door onze ogen en beschreven in een mooi opgemaakt beeldverslag.

Elke keer als je het album bekijkt kun je er zeker van kunt zijn dat je jullie dag opnieuw kunt beleven. Daarom leveren wij jullie beeldverslag graag in een album af.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

facebookpinteresttwittersubscribecontact