Liefde en Aanzoek

Loveshoot

Een loveshoot is de manier om jullie liefde vast te leggen. Een loveshoot wordt ook wel gebruikt als een Pre-wedding shoot. Op deze manier krijg je een extra klik met ons als fotograaf. Hierdoor ben je op je trouwdag al gewend aan de fotograaf en weet je wat je kunt verwachten. Of je nu kiest voor een te gekke omgeving of een plek wat voor jullie heel speciaal is, wij volgen jullie en zorgen dat jullie liefde prachtig wordt vastgelegd. Mochten jullie advies willen in een speciale locatie dan kan dat ook.

Aanzoekshoot

Eindelijk heb je de stap genomen: je gaat de liefde van je leven ten huwelijk te vragen. Maar hoe? Er zijn zoveel manieren om dat te doen. Een nieuwe trend is het fotoshoot-aanzoek. Onverwachts tijdens een fotoshoot vraag je je grote liefde om zijn of haar hand.

Hoe gaan we te werk?

Je geeft een fotoshoot cadeau. Of nog beter je laat iemand een fotoshoot cadeau doen. We plannen van te voren een datum en een locatie zodat we alles in de puntjes kunnen verzorgen. We zijn met twee fotografen dus 1 van ons zal bij je zijn en de ander gaat op pad met je aanstaande. Stel we kiezen voor het strand. We lopen naar het strand en we beginnen met foograferen. Ondertussen nemen wij de laatste stappen door en schieten een paar plaatjes van jou alleen. Wel zo leuk om die ook te hebben toch? Dit maakt het iets romantischer… De zonsondergang wordt steeds adembenemender, en de fotoshoot op het strand is helemaal in volle gang. Na ongeveer 15 minuten loop jij vanuit de duinen naar haar toe en tikt op haar schouder en ze draait zich om.

Sierlijk ga je op je knie…. “Ik hou van je….. Wil je met me trouwen?” Je haalt de ring te voorschijn en dan wacht je in spanning op het antwoord. “Ja natuurlijk wil ik dat.” Uiteraard waar nu ‘haar’ staat kun je ook ‘hem’ lezen.

Het mooie is dat dit bijzondere moment voor jullie is vastgelegd. Na het aanzoek gaan we natuurlijk nog even door met de fotoshoot om jullie geluk vast te leggen. En dan de vraag gaan jullie het meteen aan iedereen vertellen of gebruiken jullie de foto’s voor een ‘Save the Date Card’?

Hebben jullie andere plannen? Wij horen het graag.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

facebookpinteresttwittersubscribecontact